Akumulatorske škarje za travo in grmičevje

KARCHER GSH 18-20 BATTERY

109,99 €

SKU: 1 444 200 0

Dobavljivost: Dobava 3-4 dni

Vse v liniji: z akumulatorskimi škarjami za travo in grmičevje 2-v-1 GSH 18-20 Battery z lahkoto natančno prirežete robove zelenic in oblikujete grmičevje. Za natančne rezultate rezanja.

Tehnični podatki

Dolžina reza z rezilom za grmičevje: 20 mm
Razmik zob rezila za grmičevje: 10 mm
Širina reza z rezilom za travo: 120 mm
Platforma za baterijo: Akumulatorska platforma 18 V
Napetost: 18 V
Čas delovanja s polno akumulatorsko baterijo: 110 (2,5 Ah) 220 (5,0 Ah) min
Teža brez dodatkov: 1,37 Kg
Teža vključno z embalažo: 2,4 Kg
Mere (D × Š × V): 582 x 100 x 174 mm

Oprema

Rezilo za grmičevje
Rezilo za travo
Plošča za obešanje
Zaščita noža
GSH 18-20 Battery

OPIS IZDELKA

Podrobnosti

Natančni rezultati rezanja bodo razveselile vrtnarjevo oko, saj ustvarijo občutek popolno negovanega vrta. Predvsem ob kamnih, poteh ali vzdolž terase s kosilnico ni mogoče ustvariti čistega roba. Ravno na teh mestih se izkažejo močne, akumulatorske škarje za travo in grmičevje GSH 18-20 Battery. Z 12 centimetrov širokim nožem za travo je rob zelenice obrezan natančno kot še nikoli. Z majhno težo in zmogljivim akumulatorjem zagotavljajo veliko moč rezanja in so kot nalašč tudi za dolgotrajnejše delo. Vendar zmorejo še veliko več: tudi grmičevje bo z njimi deležno popolne nege - seveda – z ustreznim nožem. 20 centimetrov dolg nož za grmičevje z dvostranskimi, diamantno brušenimi rezili, je mogoče hitro in brez orodja namestiti s pomočjo vijačnega sistema. Ko so razraščeni robovi spet poravnani v linijo, prosto štrleče veje pa lepo oblikovane, je vsestransko napravo 2-v-1 mogoče enostavno obesiti v lopi ali garaži s pomočjo obešalnega obročka, vgrajenega v ščitniku rezila. Do naslednje, učinkovite uporabe.
Ta stran uporablja piškotke. Ob nadaljnem brskanju po tej strani se strinjate, o naši uporabi piškotkov. Več o piškotkih