Dom in vrt

Akcija
KARCHER OC 3 Bike Box

KARCHER OC 3 Bike Box

Akcijska cena: 154,70 €

Redna cena: 199,99 €

SKU: 1 680 017

Dobavljivost: Dobava 3-4 dni

Odličen za čiščenje kolesa na poti: Kärcherjev mobilni tlačni čistilnik z litij-ionsko akumulatorsko baterijo in blagim, nizkim tlakom za občutljive površine. Vključuje tudi Bike Box, škatlo z različnim priborom za optimalno razširitev.

Tehnični podatki:
- Področje tlaka: Nizek tlak
- Količina pretoka: 2
- Čas delovanja baterije:15 min
- Čas polnjenja baterije: 180 min
- Teža brez opreme: 2,17 kg
- Mere (D × Š × V): 277 / 234 / 201 mm
- Prostornina posode za vodo, 4 l

OPIS IZDELKA

Podrobnosti

Z mobilnim Kärcherjevim tlačnim čistilnikom in škatlo s priborom Bike Box, ki vsebuje optimalno prilagojen pribor za čiščenje koles, ko ste na poti. Njegova vgrajena litij-ionska akumulatorska baterija in snemljiv rezervoar za vodo omogočata uporabo tudi brez priključka za elektriko ali vodo. Učinkovit ploski curek pri nizkem tlaku omogoča posebno obzirno čiščenje občutljivih površin. LED-zaslon prikazuje stanje akumulatorske baterije, na primer skorajšnjo izpraznjenost ali potek polnjenja. Prednosti škatle s priborom Bike Box: Univerzalna krtača z mehkimi ščetinami, ki jo lahko namestite na pištolo, odstrani tudi trdovratno umazanijo. Čistilo s kolesa odstrani značilno umazanijo, obenem zaščiti vse dele, kakovostna mehka krpa iz mikrovlaken osuši opremo pred spravljanjem, škatlo s priborom pa lahko shranite tako, da jo preprosto pritrdite na napravo.
Ta stran uporablja piškotke. Ob nadaljnem brskanju po tej strani se strinjate, o naši uporabi piškotkov. Več o piškotkih