Zaradi trenutne situacije s Covid-19 se dobava vašega naročila lahko zamakne. V tem primeru vas dodatno kontaktiramo.

Karcher izdelki

Odlike, ki jih ima Karcher

Alfred Karcher je ustanovil podjetje leta 1935, ki je bilo od začetka specializirano za izdelavo industrijskih potopnih grelnih elementov, katerih je do leta 1945 izdelal 1200. V letu 1950 je izdelal prvi visokotlačni vodni čistilnik za profesionalno čiščenje, ki je čistil z vročo vodo. Ta naprava je postala temelj usmerjenosti podjetja v čistilno tehniko. Podjetje Karcher je danes največji proizvajalec kvalitetnih visokotlačnih čistilnih naprav na svetu.

Leta 1984 so izdelali prvi prenosni visokotlačni čistilnik HD 555 za uporabo v gospodinjstvih in to je bil mejnik v zgodovini čiščenja.

Poleg visokotlačnih čistilnikov pa Karcher izdeluje še celo vrsto drugih naprav, ki olajšajo vaše napore v podjetju ali domu. Karcherjevi visokotlačni čistilniki so zaradi posebej razvitih šob v primerjavi s konkurenčnimi prepričljivejši z večjo učinkovitostjo čiščenja ali drugega odstranjevanja umazanije. Patentirana tehnologija poskrbi za hitrejše opravljeno delo, hkrati pa to pomeni tudi manjšo količino za to potrebne energije, vode in čistilnih sredstev.

Zaradi združevanja funkcionalnosti, prijaznosti uporabnikom in prepričljivega videza je Karcher prejel tudi več nagrad za dizajn in patente. Bilo so deležni več kot stotih nacionalnih in mednarodnih priznanj glede dizajna, zaradi veselja do inovacij in podpore ustvarjalnega duha so razvili več kot 1300 patentov in uporabnih modelov.

Karcher ima več kot 50.000 servisov in prodajnih mest po celem svetu

Prav zato nudi tudi dobro podporo kupcem in uporabnikom njihovih izdelkov.

Seveda pa Karcher zaradi svojega odgovornega odnosa do okolja veliko energije in sredstev namenja tudi varovanju narave, ki se kaže v upoštevanju iniciative Združenih narodov Global Compact. Ta zavezuje vse enote podjetja kakor tudi vse njihove dobavitelje. Že pri proizvodnji izdelkov in lastni porabi so močno znižali izpuste okolju škodljivih snovi. Poleg tega pa njihov razvojni oddelek razvija naprave tako, da porabijo najmanjšo možno količino vode in energije.

Poleg inovativnih izdelkov podjetje Karcher odlikujejo tudi servisne storitve. S strani izkušenih in tehnično šolanih serviserjev je stranki na voljo hitra in odzivna servisna mreža. Nudena je tudi pomoč na terenu. Seveda se v naprave vgrajujejo originalni Karcher deli, kateri so na voljo tudi za prodajo strankam.

Karcher izdelki za zahtevne uporabnike

Ker so potrebe strank lahko različne, Karcher nudi celo vrsto dodatne opreme, ki ugodi posebnim zahtevam lastnikov naprav. Prav tako je močan oddelek, ki skrbi za razvoj čistilnih sredstev, s katerimi se učinkovitost naprav še poveča, hkrati pa se zastavljeno delo opravi udobneje, preprosteje in hitreje.

Karcher vam na področju Dom in vrt ponuja visokotlačne čistilnike, sesalnike za suho in mokro sesanje, akumulatorske metle, lovilnike prahu, polirne naprave, parne čistilnike, parne likalne postaje, parne sesalnike, čistilnike oken, sisteme za zalivanje, tlačne črpalke, črpalke za odvodnjavanje.

V profesionalnem delu pa vam Karcher nudi visokotlačne čistilnike z mrzlo ali vročo vodo, sesalnike za suho ali mokro sesanje, polirne stroje, čistilna in negovalna sredstva, naprave za pometanje, čistilnike preprog, parne čistilnike, naprave za pripravo vode, avtomate za vodo, industrijske čistilne naprave, sisteme za čiščenje vozil in reciklažo vode. 

Ta stran uporablja piškotke. Ob nadaljnem brskanju po tej strani se strinjate z našo uporabo piškotkov. Več o piškotkih