Mobilni zunanji čistilnik

AKCIJA
KARCHER MOBILE OUTDOOR CLEANER OC 3 PLUS CAR

KARCHER MOBILE OUTDOOR CLEANER OC 3 PLUS CAR

Akcijska cena: 168,80 €

Redna cena: 209,99 €

SKU: 1 680 034 0

Dobavljivost: Dobava 3-4 dni

Kärcherjev tlačni čistilnik z litij-ionsko akumulatorsko baterijo in 7-litrskim rezervoarjem za vodo – za mobilno uporabo. Preprost transport, zavzame malo prostora spravljanju. Avtomobilski adapter za podaljšanje časa uporabe.

Tehnični podatki

Področje tlaka : Nizek tlak
Količina pretoka: 2 L/h
Tip baterije: Litij-ionska baterija
Čas delovanja baterije: 15 min
Čas polnjenja baterije: 180 min
Teža brez dodatkov : 2,289 Kg
Teža vključno z embalažo: 3 Kg
Mere (D × Š × V): 283 x 236 x 261 mm

Oprema

Prostornina posode za vodo, 7 l
Litij-ionska baterija
Spiralna cev, 2.8
Šoba s ploščatim curkom
Filter naprave
polnilec za baterije
Integrirani filter za vodu
Avtomobilski adapter

OPIS IZDELKA

Podrobnosti

Za vse, ki iščejo učinkovito rešitev za čiščenje na poti: kompakten in lahek tlačni čistilnik Kärcher. Zaradi vgrajene litij-ionske akumulatorske baterije in snemljivega, priročnega 7-litrskega rezervoarja za vodo lahko neodvisno od priključkov za elektriko ali vodo očistite npr. svoje kolo ali blatne pohodne čevlje. Zaradi blagega, toda učinkovitega ploskega curka pri nizkem tlaku je tlačni čistilnik kot nalašč za občutljive površine. LED-zaslon prikazuje stanje akumulatorske baterije, na primer skorajšnjo izpraznjenost ali potek polnjenja. Avtomobilski adapter preprosto priključite v vtičnico vžigalnika za cigarete v avtomobilu in na polnilni vtič modela OC 3 Plus. Tako lahko OC 3 Plus deluje prek avtomobilskega akumulatorja (vendar se ne polni) – na primer, če je baterija prazna. Za številne možnosti uporabe in razširitve so po izbiri na voljo različne škatle s priborom.
Ta stran uporablja piškotke. Ob nadaljnem brskanju po tej strani se strinjate, o naši uporabi piškotkov. Več o piškotkih