Profi program

AKCIJA
KARCHER HD 5/15 CX Plus

KARCHER HD 5/15 CX Plus

Akcijska cena: 744,90 €

Redna cena: 963,80 €

SKU: 1 520 932 0

Dobavljivost: Na zalogi

Priročen, mobilen, vsestranski: visokotlačni čistilnik s hladno vodo HD 5/15 CX Plus za uporabo v stoječem ali ležečem položaju. Z možnostjo shranjevanja pribora, glavo cilindra iz medenine in samodejno razbremenitvijo tlaka.

"Pištola, Easy Press
Visokotlačna gibljiva cev dolžine 15 m
Cev pištole dolžine 850 mm
Trojna šoba (0º / 25º / 40º)
Rotirajoča šoba za maksimalno moč čiščenja
Možnost dodajanja čistila"

OPIS IZDELKA

Podrobnosti

Kompakten, lahek in vsestransko uporaben visokotlačni čistilnik s hladno vodo HD 5/15 CX Plus vas bo prepričal s svojo odlično okretnostjo in je primeren za uporabo v stoječem ali ležečem položaju. Naprava dovoljuje udobno shranjevanje pribora in zahvaljujoč medeninasti glavi cilindra ter samodejni razbremenitvi tlaka obljublja dolgo življenjsko dobo. Hkrati vas bo prepričal tudi s svojimi inovativnimi in novimi razvojnimi napredki, ki stalno povečujejo udobje dela, tako da vam omogočajo delo, ki ne utruja in tudi hitre montaže in demontaže naprave. EASY!Force visokotlačna pištola uporablja reaktivno silo visokotlačnega curka in na ta način zniža zadržno moč na ničlo, EASY!Lock za hitro zapiranje pa zagotavlja 5-krat hitrejše upravljanje v primerjavi s tradicionalnimi vijačnimi spoji, ne da bi se robustnost in dolgotrajnost pri tem izgubili. V celoti prepričljiv paket opreme, ki nudi izvrstne rezultate čiščenja, skupaj z velikim udobjem in dolgo življenjsko dobo.

DODATNA OPREMA

Ta stran uporablja piškotke. Ob nadaljnem brskanju po tej strani se strinjate, o naši uporabi piškotkov. Več o piškotkih