Zaradi trenutne situacije s Covid-19 se dobava vašega naročila lahko zamakne. V tem primeru vas dodatno kontaktiramo.

Lavor izdelki

Pozicija
Nastavi padajočo smer

Mreža Seznam

24 na stran

20 Izdelkov

Pozicija
Nastavi padajočo smer

Mreža Seznam

24 na stran

20 Izdelkov

Lavor je eden izmed vodilnih proizvajalcev v čistilni industriji, saj proizvajajo visoko tehnološke čistilne sisteme, primerne za majhne ali velike površine, namenjene za čiščenje zunanjih in notranjih površin. Lavorwash je bil leta 1975 ustanovljen s strani Giancarla Lanfredija, njihov razvoj pa jih je privedel do takšne velikosti, da imajo trenutno preko 300 zaposlenih in 200 zunanjih sodelavcev tudi zunaj Italije, saj se med drugim nahajajo v državah, kot so Francija, Velika Britanija, Španija, Poljska, Brazilija in Kitajska.

Leta 2001 so pri Lavorju ustanovili Lavor PRO serijo, ki je zajemala izdelke za profesionalno rabo.

Lavor ima proizvodne linije tako v Italiji kot tudi v tujini. V Italiji je večina v mestu Pegognaga, kjer izdelujejo visokotlačne čistilnike in opremo za notranje namene ter za industrijsko in profesionalno uporabo.

V Milanu imajo proizvodnjo sesalcev za domačo uporabo, v Braziliji pa visokotlačne čistilnike in sesalce za trge v južni Ameriki. Na Kitajskem izdelujejo visokotlačne čistilnike za njihovo domačo uporabo.

 

Njihovi izdelki ustrezajo tako evropskim zahtevam kot tudi strogim standardom po ostalem svetu.

 

Ker je to v sodobnem svetu vse bolj pomembno in odgovorno, Lavor spoštuje naravo. Njihovi čistilni sistemi predstavljajo občuten prihranek vode, ki v primerjavi z običajnimi lahko sega celo do 80%. Prav tako pa je omembe vreden tudi prihranek pri porabi energije in pri emisijah hrupa.


Lavorwash service, Lavor in Lavor PRO nudi veliko bogatih informacij tudi preko spleta, predvsem o podjetju, izdelkih in uslugah, ki jih nudijo. Strani so urejene tako, da so enostavno pregledne in informacije postopno razčlenjujejo, seveda pa se nenehno dopolnjujejo in dodajajo pomembne podatke.

 

V svojem proizvodnem programu ima Lavor visokotlačne čistilnike na hladno ali vročo vodo, ki so preprosti za uporabo. Sesalniki so praktično nepogrešljiv aparat v vsakem domu in so lahko namenjeni za sesanje različnih vrst umazanije in odpadkov, ki so v suhem ali mokrem stanju. Polirno čistilni stroji so tudi uporabni, saj z menjavo krtač in blazinic spreminjamo funkcijo naprave. Tu so še ribalni stroji, ki so največkrat gnani s pomočjo akumulatorjev, saj so navadno namenjeni obdelavi večjih talnih površin. Podobno delo opravljajo stroji za pometanje, le da gre tu za čiščenje drugačne vrste umazanije in odpadkov. Za zahtevnejše uporabnike imajo na voljo tudi generatorje pare. Tu so še pršilniki za čistila ali peno s posodami različnih prostornin.

 

Za lažje delo imajo tudi celo vrsto čistil. To so kemični izdelki, ki so lahko univerzalna ali namenska čistila. Z univerzalnimi se lahko čisti skoraj vse, namenska pa so posebej prilagojena čiščenju umazanije naravnega izvora, tekstila, preprog, odstranjevanju voska in polimerov, čiščenju katrana, gume, lepila in maziv, avtomobilov, vodnega kamna, plesni, mahu, alg, itd. 

Ta stran uporablja piškotke. Ob nadaljnem brskanju po tej strani se strinjate z našo uporabo piškotkov. Več o piškotkih