O podjetju

TRG je podjetje, ki zastopa in se ukvarja s prodajo in servisiranjem čistilnih sistemov KÄRCHER, HIDRAVLIČNIH IN PNEVMATSKIH KOMPONENT različnih svetovno znanih proizvajalcev, ter prodajo MOTORISTIČNE OPREME TOURATECH.

Podjetje je svojo pot začelo v okviru Slovenija Avto in vse do leta 1990 zastopalo in prodajalo hidravlične in pnevmatske komponente proizvajalca PPT Trstenik, tako si je na tem področju pridobilo bogate izkušnje. Glede na strokovnost zaposlenih s področja hidravlike in pnevmatike je bilo podjetje TRG prisotno praktično v vseh vejah gospodarstva. Podjetje je bilo dobavitelj vsem večjim podjetjem v Sloveniji, kot so npr. TAM, CIMOS, MLM, LITOSTROJ, UNIOR, SŽ, itd.

V času po osamosvojitvi Slovenije smo bili primorani spremeniti poslovno strategijo in se preusmeriti na druge svetovno znane proizvajalce hidravlične in pnevmatske opreme, ter tako obdržali oziroma še povečali prodajni asortiman. Naj naštejemo samo nekaj proizvajalcev hidravličnih in pnevmatskih komponent, ki jih je podjetje uspelo pridobiti in jih zastopa ter prodaja – RASTELLI RACCORDI, VICKERS, MARZOCCHI, HYDAC, EATON, TPC PNEUMATICS, SMC, DUPLOMATIC, PRVA PETOLETKA, WABCO, ENERPAC, KNORR BREMSE, ARCO, BENTELER, CASAPPA, MANNESMAN REXROTH, FESTO itd.

Seveda pa je podjetje TRG vseskozi uspešno delovalo tudi na drugih prodajnih programih. 
Vsa leta svojega delovanja je bilo uspešno pri prodaji osebnih in tovornih vozil, ter gradbenih strojev. Od samega začetka je prodajalo osebna vozila znamke Wartburg, Fiat, Citroen, ter rezervne dele. Zastopalo in prodajalo je tudi TAM-ova tovorna vozila in rezervne dele, ter FM gradbene stroje in rezervne dele.

Predvsem v zadnjih letih je podjetje pridobilo kar nekaj zelo uspešnih novih prodajnih programov. Naj omenimo samo program čistilnih naprav KÄRCHER z rezervnimi deli in servisom, ki uspešno dopolnjuje že uveljavljene prodajne programe. Za lastne potrebe in prodajo pa je podjetje kupilo tudi stroje za dodelavo gibljivih hidravličnih cevi, ter cevi za vročo vodo.

Novost v prodajnem programu podjetja TRG in pridobljena generalna zastopstva so: pnevmatika TPC – THC TANHAY Co. Koreja, hidravlični priključki ARCO Nemčija, hidravlični priključki RASTELLI RACCORDI, pnevmatika PNEUMAX, manometri NUOVAFIMA, motoristična oprema LOUIS in TOURATECH Nemčija itd.

Najnovejši program pa je lastna izdelava pnevmatskih cilindrov in dodelava gibljivih cevi za program Kärcher.

Podjetje TRG je na trgu prisotno že več kot 45 let.